
Recepty na pečivo a jedlá, ktoré sa k nemu hodia, prináša nový blog Dochrumkava.sk. Vznikol s podporou spoločnosti La Lorraine, ktorá je výrobcom a dodávateľom pečiva na dopekanie.
Okrem receptov sú na blogu aj články z oblasti výživy a gastronomických trendov. Sekcia O pečive ponúka informácie týkajúce sa zloženia pečiva, rozdielov medzi jednotlivými druhmi múky, praktické informácie týkajúce sa nákupu pečiva, jeho skladovania a podobne. Okrem tematicky zameraných receptov z kuchýň celého sveta sa blog venuje i vegetariánskym pokrmom a ingredienciám (rubrika Vegie time) či naopak len na mäso a ryby zameraným receptom (rubrika mEAT@FISH).
Recepty i príbehové texty tvorí blogerka Anita Ponešová, šéfkuchárom je profesionálny kuchár Michal Suchánek. Nutričná špecialistka Blanka Procházková na webe publikuje všeobecné informácie o výžive.